Nazorg woning Spanje

Aftersales / nazorg service bij uw makelaar in Spanje

Bij GogoEstates ondersteunen wij u niet alleen bij de aankoop van uw woning. Wij verzorgen ook de nazorg en  helpen u bij de gehele afwikkeling daarna, en alles wat daarbij komt kijken. Onze dienstverlening houdt niet op, na aankoop van uw woning in Spanje!  Wij begeleiden  u van A tot Z. Want als u eenmaal de sleutel heeft van uw nieuwe woning, komen er vaak nog veel allerlei praktische zaken om de hoek kijken. Met onze aftersales service laten wij u nog meer genieten van uw nieuwe huis in Spanje.

Nazorg en hulp bij praktische zaken

Bent u eenmaal gesetteld in uw nieuwe woning, dan duiken er nog steeds zaken op, die u wilt regelen. Ook dan staan wij voor u klaar, met onze aftersalesservice. U kunt bijvoorbeeld een beroep doen op onze nazorg, als u plannen hebt voor een verbouwing, klusjes, onderhoud, verzekeringen, enz. Het kantoor van Gogo Estates in Spanje zorgt ook voor alle aansluitingen, helpt bij vertalingen, biedt servicecontracten (bijvoorbeeld om de tuin te onderhouden) en staat in voor de verhuur. Vele nieuwe eigenaars komen in Spanje op vakantie, maar willen de rest van de tijd hun woning verhuren. Zo betaalt hun investering zichzelf voor een stuk terug.

Nazorg diensten door GogoEstates

Bij GogoEstates is de nazorg service na aankoop van uw woning één van de belangrijkste zaken.

Daarom bieden een zeer compleet dienstenpakket:
– Het assisteren bij aanschaf van de meubelpakketten.
– Aansluiting telefoon, televisie en internet
– Aansluiting elektra / water / gas
– Wij kunnen u assisteren met allerlei zaken zoals onderhoud van uw zwembad of tuin.
– Verbouwingen en renovatie
– Juridisch advies en verzekeringen.
– Aanschaf en installatie witgoed (wasmachine, koelkast, enz)
– Het assisteren bij advocaat en notaris en voor mogelijke extra vertalingen.
– Eventuele schilders- en schoonmaakwerkzaamheden
– Exclusieve verhuurservice met diverse  mogelijkheden sleutel & beheer diensten

Ervaren specialist in de regio

GogoEstates is al sinds 2001 actief in Spanje en heeft zijn sporen verdiend als makelaarsbureau. Wij staan bekend om onze uitstekende aftersalesservice. Wij zijn bekend in de regio en werken samen met de plaatselijke specialisten. Vanwege onze ervaring en kennis kunnen wij zoveel mogen zorgen van u wegnemen.
Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.  U ben altijd welkom op ons kantoor op afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op.

2 gedachten over “Nazorg woning Spanje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *