Aguilas Golf Academy geopend

Golfen in Aguilas

Afgelopen juni vond in Aguilas de officiële opening plaats van de Isla del Fraile Municipal Golf Academy, geleid door de burgemeesteres van Águilas Mari Carmen Moreno, vergezeld door de raadsleden van Sport en Toerisme. Deze sportclub ligt in de wijk Isla Del Fraile van Águilas, Murcia. Vlakbij de El Hornillo-baai en het geliefde strand Playa Amarilla.

Strand Aguilas

Dit is een goed voorbeeld van samenwerking tussen de gemeente Águilas en het lokale bedrijfsleven. Deze leidt tot een verbetering van diensten in de gemeente en de regio Murcia.
Niet alleen wordt de leefbaarheid van de wijk  Isla del Fraile en omliggende wijken vergroot. Ook voor de (buitenlandse) toeristen heeft Águilas zijn “handicap” een aantal punten verbeterd.

Isla del Fraile Golf

Het management van de academie, Lola López, benadrukte tijdens de opening dat “deze faciliteiten niet alleen de Isla del Fraile Municipal Golf Academy, de Pich & Putt, het Pension Hostel Isla del Fraile (de promotor van het sportproject) of het restaurant zijn. We willen graag zien dat deze infrastructuren een sociaal en sportief ontmoetingspunt zijn voor iedereen in het algemeen. Iets dat veel urbanisaties missen”, voegde ze eraan toe.

Golf Aguilas

Wilde je in Águilas je golfvaardigheden trainen, dan moest je voorheen in de auto stappen om naar een van de golfbanen in de buurt te gaan. Nu kunnen we direct naar de Aguilas Golf Academy gaan. Van daaruit worden vervolgens tours met professionele begeleiding naar de verschillende golfbanen in de buurt georganiseerd .

Petje af voor de Gemeente Águilas en de Isla del Fraile Golf Academy!

Ga naar Isla del Fraile Golf Academy

 

Golfbanen in de buurt van Aguilas

Aguilón Golf

Aguilon Golfbaan is gelegen nabij Pulpi, in Almeria (Oost-Andalusië). Het ontwerp van de golfbaan van Aguilon is ongelooflijk spectaculair. Iets heel bijzonders met meer dan 100 bunkers, 6 grote meren. En een aantal natuurlijke ravijnen die samen het spelen van de baan tot een onvergetelijke ervaring maken.

Aguilón Golf

Lorca Golf

De 18 holes golfbaan, par 71, ontworpen door Dave Thomas, heeft uitgestrekte, golvende greens en strategisch geplaatste bunkers. Bij elke bocht bieden zij entertainment en opwinding . Bij elke hole zijn er  aangename verrassingen voor de golfer. Sinds de officiële openingsdag heeft deze golfbaan verschillende toernooien georganiseerd. Hierdoor is zijn positie als een van de favorieten voor zowel professionals als amateurs versterkt.

Lorca Golf

Hacienda del Alamo golf

Het hart en ziel van Hacienda del Alamo: Haar golfbaan

De golfclub Hacienda del Alamo, gelegen in de regio Murcia, is een spannende golfbaan met 18 holes. De golfbaan van Hacienda del Alamo is centimeter bij centimeter ontworpen door de bekende Dave Thomas, met zijn omgeving, zijn obstakels en 6.700 meter baan.

Hacienda del Alamo golf

2 gedachten over “Aguilas Golf Academy geopend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *