Eigen woning bouwen in Spanje

Bent u van plan zelf uw woning te bouwen in Spanje?
Wilt u een woning die helemaal op uw wensen en smaak is gemaakt? Dan is zelf bouwen een goed idee. GogoEstates helpt u van A tot Z bij het bouwen van uw huis in Spanje. Van het selecteren van de locatie en het bouwperceel, tot de juiste architect, de bouwbegeleiding en alle juridische aspecten.

Een bouwperceel voor uw eigen woning

Het bouwen van uw eigen huis begint met het vinden van een goede locatie en bouwperceel. De keuze van de bouwgrond is cruciaal zijn voor het verdere verloop van uw bouwproject.

Bouwregels in Spanje

Bouwregels zijn in Spanje over het algemeen anders dan in Nederland en België, en kunnen verschillen per regio of gemeente. Afhankelijk van regels, kunnen er beperkingen gelden, bijvoorbeeld voor de bouwoppervlakte, de hoogte van de bouw, aanleg van de kelder of zwembaden, etc. Ook kunnen er vereisten zijn ten aanzien van de bouwstijl. Het is dus zeer belangrijk hiervan goed op de hoogte te zijn. Daarnaast is ook een topografische studie en een geotechnisch onderzoek nodig, om te bekijken of de grond überhaupt geschikt is voor bebouwing.
Wij werken samen met de regionale experts, en we zijn op de hoogte van de wetgeving, de benodigde vergunningen en (locale) bouwregels.

Bouwpercelen

Wij bieden keuze uit bouwpercelen op diverse locaties langs de Costa Blanca en Costa Cálida, onder meer in Denia, Moraria, Benissa, Javea, Calpe,  Almoradi, Mazarrón en Aguilas, en vele andere locaties. Op aanvraag geven wij u met alle plezier een actueel aanbod geven voor de locatie die u wenst.

Ontwerp uw woning naar uw smaak. De architect.

Heeft u eenmaal geschikte bouwgrond gevonden, dan is de architect aan de beurt. Het ontwerpen van uw woning, geheel naar uw wensen en smaak, duurt ongeveer 3 maanden.
Wij werken samen met ervaren en bekende architecten, die al verschillende woning hebben gebouwd in de streek.

Het bouwen van uw eigen woning

Na goedkeuring van het definitief ontwerp, ontvangt u de definitieve vergunning, en kan er begonnen worden met de bouw. De bouwtijd varieert natuurlijk per geval, maar over het algemeen kan men een periode van 7 tot 8 maanden aanhouden.

Een goede begeleiding is heel belangrijk

Als u zelf een huis wilt laten bouwen, is een goede begeleiding heel belangrijk, aangezien er heel wat zaken bij koken kijken. Bij GogoEstates zorgen wij voor Nederlandstalige begeleiding, zodat uw gehele bouwproject correct en zonder zorgen wordt afgerond.
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in:

 

 

Een gedachte over “Eigen woning bouwen in Spanje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *