Financieel advies bij het kopen van een huis in Spanje

Heeft u een hypotheek nodig voor uw huis in Spanje? Wilt u advies over de financiering van uw woning in Spanje?

Als u een huis koopt in Spanje, komt daar veel bij kijken: Hypotheken, belastingen, verzekeringen en andere kosten.

Een nieuw huis kopen doe je niet elke dag. Wij kunnen u helpen en adviseren over financieringen en hypotheken voor uw huis in Spanje.

 

Hypotheekadvies

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw woning in Spanje te financieren:

  • Uit eigen middelen.
  • Een tweede hypotheek op uw eigen woning afsluiten.
  • Een hypotheek aanvragen bij een Spaanse bank

Hypotheek aanvragen bij een Spaanse bank werkt anders dan in Nederland. Ook de voorwaarden verschillen. Afhankelijk van uw financiële situatie zijn er meerdere mogelijkheden uw aankoop in Spanje te financieren. GogoEstates werkt samen met de beste Nederlandstalige hypotheekverstrekker in Spanje.

In een persoonlijk plan presenteren wij u alle mogelijkheden. Uw wensen, dromen en doelen zijn leidend, niet altijd de laagste rente.

financien

Financiering van Spaans onroerend goed

De rente op spaarrekeningen is momenteel extreem laag. De ouderwetse spaarrekening levert bijna niets meer op. Daarom zoeken steeds meer mensen die vermogen willen opbouwen, naar de beste manier om dat te doen. Investeren is een mogelijkheid. Maar in wat, met wie? Er zijn zoveel verschillende fondsen die schitterende prestaties laten zien dat je er als (startende) belegger duizelig van wordt.

Investeren in Spaans vastgoed kan een mooi rendement opleveren door verhuur en waardestijging. Het is vaak stabiel en betrouwbaar door de jaren heen. Rendement is natuurlijk mooi maar als u er ook nog eens zelf van kunt genieten slaat u twee vliegen in één klap. Maar wat is dan wijsheid, uw spaargeld er volledig in stoppen of toch een deel financieren? Voordat u het weet bent u steenrijk, maar geld arm. Wellicht is het toch een goed idee om die verschillen in mogelijkheden eens uiteen te zetten. GogoEstates kan u daarbij van dienst zijn via een onafhankelijke Nederlandstalige hypotheekadviseur.

 

winst

Onze aanpak

Financieel advies is maatwerk, daarom nemen we de tijd u te leren kennen. Een standaardklant bestaat niet en dat snappen we maar al te goed.

Wij ontmoeten u daarom graag persoonlijk. Dit kan op verschillende manieren: op kantoor, telefonisch of online. Zo kunnen we elkaar zien, spreken en documenten delen, waar u ook bent.

Naast u persoonlijk leren kennen, zijn wij zeer geïnteresseerd in al uw financiële wensen en doelen. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Door een goede analyse te maken van al uw wensen en uw huidige situatie, kunnen wij ons advies goed laten voorbereiden.

Onze service is erop gericht dat u zo min mogelijk zorgen heeft. Dit betekent dat wij u waar mogelijk alles uit handen nemen en ervoor zorgen dat alles goed geregeld is.

Omdat financieel advies een AFM vergunning plichtige activiteit is hebben wij een zeer deskundige en onafhankelijke Nederlandse hypotheek adviseur die naast een vergunning in Nederland ook een vergunning in Spanje bezit met een kantoor in beide landen. Hij kan u integraal adviseren omtrent uw Spanje hypotheek en dat advies ook bemiddelen door aanstellingen bij zowel Nederlandse als Spaanse banken.

Verder regelt hij het vertalen van het dossier, de onderhandeling en offerte, de verzekeringen en de algehele begeleiding tot aan de notaris. Uiteraard volledig in het Nederlands. Dat advies kan op afstand plaatsvinden via telefoon of videogesprek, gewoon vanuit uw luie stoel. Dus COVID proof.

 

Contact

We nemen ruim de tijd voor u en kunnen u uitstekend adviseren. Mocht u interesse hebben dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Desgewenst brengen wij u direct in contact met onze adviseur.

 

Hipotecas Spanje
In samenwerking met MásMás Hipotecas S.L. – Spanje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *