Las Filipinas – Villamartin, Orihuela Costa

Las Filipinas is een urbanisatie gelegen in Villamartin. Het ligt tussen de golfbanen van Villamartin en Campoamor golf in. Deze urbanisatie ligt in één van de mooiste gebieden van Orihuela Costa in de provincie Alicante, Spanje.

Las Filipinas is populair als vakantiebestemming voor binnenlandse en internationale toeristen, door de nabijheid van de fijne zandstranden van de Orihuela Costa en het aanbod van uitstekende voorzieningen.  De  omgeving is groen door de vele  dennenbomen en aangelegde golfbanen.

De Urbanisatie telt verschillende bars, cafés restaurants en supermarkten voor de dagelijkse benodigdheden.

De bewoners bestaan voornamelijk uit Engelssprekende en Noord-Europese residenten die zich in de plaats hebben gevestigd, waardoor het de urbanisatie een kosmopolitische uitstraling heeft.

Locatie Las Filipinas

Het ligt dicht bij de meest bekende plaatsen als Torrevieja, Guardamar en Alicante (in het noordelijke deel) en Pilar de la Horadada, San Pedro del Pinatar of Manga, Mar Menor (in het zuidelijke deel). Er uitstekende wegverbindingen met verschillende stranden en plaatsen als Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Campoamor, Villamartin, Los Dolses, Punta Prima en La Regia.

Locatie Las Filipinas Villamartin

Winkelcentrum La Zenia Boulvard

Het winkelcentrum La Zenia Boulevard is  gelegen op slecht enkele kilometers  van Las Filipinas. Het biedt een groot aantal  winkels en cafés op een oppervlakte van 160.000 m2. Het telt ook  5.000 gratis parkeerplaatsen voor zijn bezoekers. Dit alles maakt het tot het grootste winkelcentrum in de hele provincie Alicante.

Weer

Las Filipinas is gelegen in een uitstekend gebied van de Costa Blanca waar warme en mediterrane temperaturen heersen.

Er zijn meer dan 300 dagen zon het hele jaar door en  weinig regen. De gemiddelde temperatuur in Las Filipinas is 29 graden Celsius in de zomer en 11 graden Celsius in de winter.

Woningen

De woningen bestaan hier vooral uit laagbouw, vrijstaande huizen met tuin.
GogoEstates beschikt over een uitstekende portefeuille van eigendommen te koop en te huur in Las Filipinas.

villa las filipinas

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *