Nieuwbouw specialist Spanje

GogoEstates, de Nieuwbouw specialist in Spanje in de kustregio’s van Alicante, Murcia, Almería en Malaga

Wij begeleiden u van A toZ bij de aankoop van een nieuwbouw in Spanje. Bij GogoEstates is de nazorg service ná aankoop van uw woning één van de belangrijkste zaken.

Ons nieuwbouw aanbod

Wij hebben een ruim aanbod van nieuwbouw appartementen en nieuwbouw villa’s in alle prijsklassen. Onze eigendommen zijn te vinden in de populairste regio’s van Spanje. Met name in de regio’s Alicante, Murcia en de omliggende plaatsen.  De populaire kustgebieden zijn de  Costa Blanca, Costa Cálida en Costa Almería.

Nieuwbouw Specialist

Voor onze nieuwbouwprojecten wordt uitsluitend gewerkt met ontwikkelaars die garant staan voor realisatie en behoud van topkwaliteit op lange termijn. Wij werken al jarenlang samen met betrouwbare promotoren en  ontwikkelaars die  actief zijn in de regio. Het spreekt voor zich dat voor elke actie de nodige vergunningen voorhanden zijn, en dat aan elke betaling een bankgarantie is gekoppeld. GogoEstates is vertrouwd met de plaatselijke wetgeving en reglementen.

Voordelen van nieuwbouw in Spanje

Wij merken dat veel klanten die een bestaande koopwoning voor ogen hadden, bij nader inzien kiezen voor een nieuwbouw woning.

Nieuwbouw woningen hebben veel voordelen ten opzichte van bestaande woningen:

ok

  • Nieuwbouw woningen zijn doorgaans beter afgewerkt, met moderne, hoogwaardige materialen.
  • Ze liggen op de betere locaties.
  • Ze zijn inclusief garanties.
  • Het design van de huizen is doorgaans zeer modern en wordt gekenmerkt door grote ramen en schuifpuien, die zorgen voor veel licht.
  • De grote (half) open keukens zijn van alle gemakken voorzien door installatie van de nieuwste apparatuur.
  • Bij een villa uit  het nieuwbouwaanbod, beschikt u vaak over een eigen zwembad.

Kortom, nieuwbouw staat vaak gelijk aan moderne luxe, gemak en ruimte. Nieuwbouwlocaties in Spanje zijn vaak zeer goed gelegen. De woningen hebben niet zelden een zeer mooi uitzicht. En in tegenstelling tot tweede hands huizen, wordt bij nieuwbouw 10 jaar garantie gegeven.

Om bovenstaande redenen kiezen mensen veelal bij bezoek te plaatse uiteindelijk voor nieuwbouw. De prijzen liggen over het algemeen ongeveer 20 tot 25 % hoger. Maar voor veel klanten wegen alle voordelen van nieuwbouw op tegen de wat hogere prijs.

Investeren in een nieuwbouwwoning

Onze klanten bestaan zowel uit investeerders die een optimaal rendement nastreven, als uit mensen die op zoek zijn naar een tweede verblijf. Vele nieuwe eigenaars komen in Spanje op vakantie, maar willen de rest van de tijd hun woning verhuren. Zo betaalt hun investering zichzelf voor een stuk terug.

inversteren nieuwbouw

Uw eigen woning laten bouwen

U kunt er ook voor kiezen om zelf uw woning te laten bouwen in Spanje. Zo kunt u uw woning helemaal op uw wensen en smaak afstemmen. GogoEstates begeleidt u  van A to Z  met de selectie van van de locatie en het bouwperceel, wij helpen u met de juiste architect, de bouwbegeleiding en alle juridische aspecten.

A tot Z begeleiding door Nederlandstalige medewerkers en aftersales

Bij aankoop van een woning houden wij u volledig op de hoogte gedurende periode voor de notarisoverdracht d.m.v. updates zoals foto’s en wijzigingen.

Vanzelfsprekend kunt u na uw aankoop rekenen op onze uitstekende nazorg.

Een gedachte over “Nieuwbouw specialist Spanje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *