Nieuwe familie camping in Aguilas

De komende maanden wordt in Aguilas het toeristische aanbod uitgebreid met een familie camping. De camping Rototom Camp, is een camping om met het gezin te genieten van de natuur in de idyllische omgeving van Cuatro Calas in Águilas (Murcia). Cuatro Calas heeft verschillende stranden:  de baaien van Calarreona, la Higuerica, la Carolina en los Cocedores.

Rototom Camp is ontstaan uit de alliantie van het Rototom Sunsplash Festival en Glamping. Het camping complex is ontworpen als een vakantieverblijf voor alle leden van het gezin.

Op deze familiecamping kun je met je gezin verschillende activiteiten doen die gericht zijn op sport, cultuur en vrije tijd. Er is een gevarieerd aanbod van accommodatie: van  in reeds ingerichte tenten tot vrije standplaatsen, waar u uw eigen tent kunt opzetten, of uw eigen caravan kunt meebrengen.

camping Cuatro Calas

Activiteiten zoals yoga, massages, meditatie, water- en strandsporten, wandeltochten, mountainbikeroutes en zelfs bioscoop, zijn mogelijk tijdens verblijf op Rototom Camp.

Daarnaast zal de camping ook een restaurantgedeelte hebben, met uitgebreid gastronomisch aanbod, met een restaurant voor Italiaanse gerechten; rijst-, vis- en vleesgerechten, en een veganistische keuken, onder leiding van chef-kok José Rodríguez “El Poli”; In de Apolonia Shop is een biomarkt van ecologisch fruit en groenten van plaatselijke producenten;

Rototom Camp zet zich ook in voor het millieu door  het gebruik van biologisch afbreekbare verpakkingen, herbruikbare bekers, LED-verlichting, gescheiden inzameling en  het schoonhouden  van stranden.

bron: murcia.com/aguilas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *