Nieuwe woningen in Murcia

Aan het grootste kunstmatige meer van Europa

In dit nieuwe resort aan de Costa Cálida vind je het grootste kunstmatige meer van Europa. Het meer beslaat meer dan 16.000 vierkante meter helder sprankelend turquoise water.

De woningen zijn gelegen op een op een unieke plek in Murcia, Costa Cálida. Deze regio heeft twee zeeën: de Mar Menor en de Middellandse Zee. 300 dagen zon per jaar. Op slechts 4 kilometer van zee en zeer dicht bij de Costa Blanca.

meer en tuin

In het hart van het resort ligt een prachtige tuin om te om te genieten van de natuur, sport en vrije tijd en natuurlijk het prachtige meer.

Het meer

Het meer is de centrale ontmoetingsplaats voor de bewoners. De technologie van Crystal Lagoons maakt efficiënt gebruik van energie en water. Het meer maakt deel uit van een doeltreffend irrigatie-, opvang- en hergebruiksysteem.

Lake resort

Aan de stranden van het meer kun je heerlijk ontspannen in de zon, want die schijnt gemiddeld 300 dagen per jaar. Het kristalheldere water nodigt je uit om te zwemen, watersporten te beoefenen en af te koelen. De turquoise kleuren van het water bieden het ideale decor voor een mooie zonsondergang. Het meer maakt gebruik van de technologie van Crystal Lagoons, de wereldleider op het gebied van zwembadfiltratiesystemen voor meren en lagunes om in te zwemmen.

Het complex

Het complex bevat 120.000 m 2 deskundig aangelegde gebieden, met verschillende sport-en recreatiegebieden ontworpen voor het hele gezin. Er zijn ongeveer 4.000 bomen, voornamelijk inheemse mediterrane soorten, die worden geïrrigeerd door een high-tech wateropvangsysteem Het 700.000 vierkante meter grote terrein wordt beschermd door een omheining. 24 uur per dag toegangscontrole en beveiligingsdiensten houden alles veilig.

Omringd door 20 golfbanen en op loopafstand van alle diensten, voorzieningen en sport- en vrijetijdsvoorzieningen. 

 

De woningen

Alle huizen zijn gebouwd volgens een milieuvriendelijke procedure, geregeld door ISO 14001, om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling duurzaam is en met respect voor de natuur.

Villa’s

Almendro7

Deze prachtige villa’s liggen aan de rand van het meer, met charmant uitzicht. De eersteklas villa’s hebben een Mediterrane uitstraling. Ze liggen een meter boven de grond voor extra privacy. Het perceel biedt ruimte voor maximaal drie voertuigen en een voorinstallatie voor een EV-laadpunt. Het voorportaal heeft een grote, overdekte ruimte en zonlicht het hele jaar door.

Lavanda 24

De Lavanda villa’s gelegen op ideale percelen, tussen de twee belangrijkste, mooiste lanen en slechts een paar stappen van het meer. Elk huis heeft ook ruimte voor een voertuig dat is voorbereid voor een EV-laadpunt.

CONCTACT

Neem voor meer informatie contact et ons op. GogoEstates is geautoriseerd agent. Mobile / whatsapp +34 634 333 890

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *