Omdenken en een draai (van 360 graden?) geven aan de nieuwe werkelijkheid.

Na de pandemie en de hierop volgende crisis hebben we in de vastgoedsector moeten zoeken naar nieuwe methodes om onze producten te kunnen presenteren en verkopen.

 

Tijdens de lockdown werd duidelijk dat een grotere aanpassing aan de digitale wereld nodig is. Online services werden erg belangrijk tijdens de moeilijkste weken van opsluiting. En in de meeste gevallen waren ze het enige venster op de wereld en de enige manier om te consumeren. Het is logisch dat onze activiteiten uiteindelijk de aanwezigheid van toekomstige kopers en huurders vereist.

360 graden virtual tours
Digitale oplossingen voor de nieuwe normaliteit bij GOGO Estates

Het niveau van digitalisering kan niet hetzelfde zijn als in andere sectoren. Een laptop of tablet hoef je van te voren niet van binnen te bekijken, een woning natuurlijk wel. Er zijn echter alternatieven waarmee we aanwezig kunnen zijn in de digitale wereld. Tijdens de opsluiting waren er veel bedrijven die zochten naar op de nieuwe normaliteit gerichte innovaties.

Zo ook GoGo Estates: Om klanten te laten zien dat we nog actief waren, ons aanbod te laten zien en nieuwe objecten aan te kunnen nemen, moesten we zorgen voor een nieuwe manier van communiceren en presenteren. Daarom hebben we in ons geval besloten een virtueel kantoor en etalage in te richten, waar de werkelijkheid zoveel mogelijk benaderd wordt. En we mogen met enige tevredenheid zeggen dat onze doorstart in de nieuwe normaliteit succesvol is: We communiceren via sociale media, maken videocalls met onze cliënten en met onze 360º virtual tours van een groot deel van ons vastgoedaanbod, al dan niet begeleid door een van onze medewerkers, kan de potentiële koper/huurder een idee vormen van een woning bijna alsof hij/zij er daadwerkelijk in rondloopt. Zo hebben we pakweg 95% van de processen die zich anders ´in de werkelijkheid´ afspeelden op een klantvriendelijke en veilige manier gedigitaliseerd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *