Santa Pola: alles wat je van een bladplaats verwacht.

Santa Pola, in de provincie Alicante heeft alles wat je van een Spaanse bladplaats verwacht en meer.

Santa pola ligt in een prachtige en beschermde baai. De plaats is omringd door de warme wateren van de Middellandse Zee. Het ligt ligt 20 km ten zuiden vab Alicante en op slechts 10 km van het vliegveld van Alicante: “El Altet”.


Kasteel.
Het kasteel ligt midden in het centrum. Het is uitgegroeid tot een cultureel centrum waar diverse activiteiten plaatsvinden. Binnenin zijn een maritiem museum, het museum van de visserij, een kapel en een exhibitie hal gevestigd. Naast het kasteel ligt een gezellig plein, met groen, bankjes, fonteinen en terrasjes.


Isla Tabarca.
Voor de kust ligt het eiland Isla Tabarca. Dit eilandje is officieel tot natuurgebied uitgeroepen, vanwege haar schone wateren. Ook vind je hier een uitbundige flora en fauna is . Vanuit de haven van Santa Pola vaart een frequente ferrydienst naar het eiland. Een bezoek is de moeite waard!


Nieuwbouw projecten
In de omgeving van Santa Pola zijn vele nieuwbouw projecten te vinden. Bijvoobeeld in Gran Alacant. Dit ligt ten noorden van de dorpskern van Santa Pola. Hier zijn vele urbanisaties met alle faciliteiten. Wij hebben als aankoopmakelaar vele klanten begeleid in de aankoop van hun droomhuis in Spanje. Op het moment zijn er nog vele goede opties beschikbaar in het 1e lijns appartementen complex vlak aan het strand van Carabassi.

Een gedachte over “Santa Pola: alles wat je van een bladplaats verwacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *